TEKOÄLYPOHJAISET SENSORIRATKAISUT

Tiedon määrän kasvaessa tarvitaan tekoälyä ohjaamaan huomio olennaiseen sekä tunnistamaan poikkeamia – parhaimmillaan jo ennakolta.

Innocoden kehittämät erittäin herkät sensorit voidaan asentaa niin rakenteisiin kuin moottoreihinkin. Mitattavan järjestelmän toimintaa seurataan jatkuvasti värähtelysensoriikan ja koneoppimisen avulla. Näin pystymme tuottamaan hälytykset poikkeamista ja ennakoimaan huoltotarpeita.

Keskustellaan tarpeistasi jo tänään.

IoT - ESINEIDEN INTERNET

INNOCODE on teollisuuden digitaalisten täsmäratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja.

Olemme toteuttaneet IOT-järjestelmiä, mobiilisovelluksia ja laiteohjelmistoja mm. merenkulun ja tieliikenteen alalla. Autamme erilaisten IoT -ratkaisujen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Voimme auttaa sinua, olipa tarpeesi kulunvalvontaan tai työajanseurantaan liittyvä. Kuntosaliyrittäjä ja asiakkansa arvostavat kännykkäapilla avattavia ja hallinnoitavia ovia. Ruokakauppias ja ravintoloitsija helpottaa päiväänsä etävalvottavilla kylmälaitteilla. Mitä tahansa, sillä osaamme esineiden internetin, raudasta softaan.

Kaikki verkossa kiinni oleva on mukavuusalueellamme, tietoturvallisesti. Ota yhteyttä jo tänään.

KYBERTURVAPALVELUT

Auditoimme yrityksesi nykytilanteen ja laadimme konkreettiset toimenpiteet tietosuojasi varmistamiseksi. Testaamme yrityksesi jokaisen liitäntäpinnan internettiin ja varmistamme tilanteen palvelupakettimme avulla.

Toimimme yhteistyössä kyberturva-alan kansallisen koulutuksen kanssa ja olemme suomalainen ip-operaattori. Osaamme IP-liikenteen salat ja asiakkaittemme kyberturva on toinen luontomme.

Hyvä tietoturva kuuluu kaikille, eikä se ole projekti, vaan prosessi.

Toteutamme tietoturvalliset puhe- ja dataratkaisut käyttäen Bittiumin ja F-securen ratkaisuja.

TRAFICOMIN TIETOTURVAMERKKI

Innocode on viestintäviraston kyberturvallisuuskeskuksen laitetestauskumppani.

Innocoden hyväksytysti testaamat kuluttajalaitteet saavat liikenne- ja viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturvamerkin, joka kertoo laitteen olevan tietoturvallinen käyttäjälleen jo oletusasetuksillaan.

Innocoden oma kyberlaboratorio mahdollistaa IOT- ja muiden verkkoon kytkettyjen laitteiden turvallisuustestaukset luotettavasti. IP-laiteen maahantuojana saat lisäpotkun laitemyynnillesi varmistamalla tietoturvan jo etukäteen Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturvamerkillä. Ole etujoukoissa ja ota yhteyttä jo tänään.

Jos verkossa kiinni olevien laitteiden tietoturva askarruttaa, älä epäröi olla yhteydessä.